Magas vérnyomás? Harcoljunk a csendes gyilkossal természetes módon, mézzel és gyógynövényekkel!

A magas vérnyomás jelentős probléma, mivel hosszú távon növeli a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, például szívinfarktus, stroke vagy érelmeszesedés formájában. A kihívást az jelenti, hogy sokan nem veszik észre, hogy magas a vérnyomásuk, mivel gyakran nincsenek szembetűnő tünetek.

A magas vérnyomás, más néven hipertónia, egy olyan elterjedt egészségügyi probléma, amely sokakat érint, mégis sokan nem tudnak róla. Hazánkban jelentős számú ember küzd ezzel a betegséggel, ami komoly kockázatokkal járhat az érrendszeri és szívbetegségek kialakulása szempontjából.

Mennyi embert érint?

A WHO jelentései szerint a magas vérnyomással élők száma 1990 és 2019 között megduplázódott a világon, 650 millióról 1,3 milliárdra nőtt. Világszerte a magas vérnyomásban szenvedő emberek közel fele nem tud az állapotáról és körülbelül minden ötödiket nem kezelnek megfelelően.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint Magyarországon a magas vérnyomás a népesség jelentős részét érinti, 3 és fél millió embert. A tízezer lakosra jutó betegségszám az elmúlt 18 évben a 19 évesek és annál idősebbek körében 80%-kal nőtt. A 19–24 évesek körében 314, míg a 75 éves és annál idősebb korosztályban már 9203 a tízezer lakosra jutó megbetegedések száma.

Mi lehet a magas vérnyomás következménye?

A magas vérnyomás hosszú távon növeli a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, például szívinfarktus, stroke vagy érelmeszesedés formájában. Fontosak lehetnek az életmódbeli változtatások, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás, valamint az orvosi kezelés megkezdése azok számára, akiknek magas a vérnyomásuk.

Mit tehetünk a magas vérnyomás ellen?

A betegség és szövődményei megelőzhetőek és korán felismerve kezelhetőek is. Először is nagyon fontos, hogy időnként ellenőrizzük, vagyis megmérjük a vérnyomásunkat! A kockázati tényezők csökkentésével sokat tehetünk az egészségünkért. Ide tartozik az egészséges táplálkozás, túlzott alkohol fogyasztás kerülése, a nem dohányzás és a rendszeres testmozgás.

Mi a Szabóméznél tudjuk, hogy mennyire fontos az egészségünk és ismerjük a méz jótékony hatásait is. Termékeink 100 százalékban adalékanyagmentesek. Az Antibomba mézkülönlegességnek számos jótékony hatása van az egészségre. Az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A magas vérnyomás gyakran kapcsolódik az érrendszer gyulladásos folyamataihoz. A mézben található antioxidánsok és gyulladáscsökkentő vegyületek segíthetnek csökkenteni ezeket a gyulladásos folyamatokat, ezáltal enyhítve a vérnyomás emelkedését.

Természetes vérnyomáscsökkentő, ami otthon is kéznél lehet?

Emellett az ANtibomba mézkülönlegesség rendelkezik vérnyomáscsökkentő hatással is. A fogyasztása segíthet csökkenteni a szisztolés és diasztolés vérnyomást. Ennek oka lehet a mézben lévő bioaktív vegyületek, például a polifenolok és a flavonoidok, amelyek kedvező hatást gyakorolhatnak az érrendszerre és a vérnyomásra.

Az Antibomba fogyasztása kiegészítheti az egészséges étrendet és életmódot, és hozzájárulhat a vérnyomás szabályozásához és az egészség megőrzéséhez.

Antibomba 470 g

(432 vásárlói értékelés)
6.990 Ft

Tapasztalatok

319 készleten

SKU: anti500
Kategória: ,

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


0
    0
    Kosár tartalma
    Vásárolj még 22.990 Ft értékben az ingyenes kiszállításhoz.
    A kosara üres.Vissza az üzletbe.