Fáj, kattog, duzzad? A méz és gyógynövények keveréke az ízületi problémák egyhítésére is jó lehet!

Az ízületi problémák, beleértve a gyulladást és a kopást, jelentős terhet jelentenek a világ lakossága számára. Magyarországon körülbelül 130 ezer embert érintenek ezek a fájdalmas betegségek. Nem kell a fájdalommal együtt élnünk!

Az ízületi problémákkal élők számára az életminőség jelentős mértékben romolhat. A fájdalom, a mozgáskorlátozottság és az életviteli korlátozások mind, mind komoly kihívást jelenthetnek a mindennapi életben. Ezért nem szabad halogatni a kezelését. A rendszeres orvosi ellenőrzések és a kezelési tervben foglalt javaslatok betartása hozzájárulhat az érintettek életminőségének javításához és az ízületi problémák kezelésének sikeréhez.

Beszélhetünk krónikus csont- ízületi gyulladásról,  vagyis oszteoartritiszról,  valamint reumás ízületi gyulladásról, a reumatoid artritiszről. A kéz, a gerinc, a térd és a csípő ízületeinél alakul ki leggyakrabban ez a betegség. A végtagok mozgásra kattogó hangot adnak ki, vagy éppen beduzzadhatnak. A reumás gyulladás akkor jelentkezik, amikor a szervezet immunrendszere megtámadja az ízületeket.

Az Antibomba méz is segíthet abban, hogy a fájdalmaink enyhébbek legyenek. Gyógyhatásai között szerepel, hogy gyulladáscsökkentő. A mézben található természetes összetevők, például az antioxidánsok és az antibakteriális vegyületek, segíthetnek enyhíteni ezeket a tüneteket és megelőzni azok súlyosbodását. Tehát érdemes beilleszteni az étrendünkbe és akár külsőleg is alkalmazni. Például a méz és a gyógynövények kombinációja kiváló lehet természetes pakolásként.

A rendszeres testmozgás és a természetes, adalékanyagoktól mentes táplálkozás is fontos. A Szabóméz termékei 100 százalékban természetesek, nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges szereket. Vevőink közül többen is arról számoltak be, hogy a mézeinktől egészségesebbnek érzik magukat, jobb a közérzetük és úgy érzik, az izületeikre is jó hatással volt.

Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy minden esetben orvossal kell konzultálnunk, ha tapasztaljuk a tüneteket, a méz önmagában nem gyógyszer! Jótékony összetevőivel azonban segítheti a gyógyulásunkat.

Antibomba 470 g

(432 vásárlói értékelés)
6.990 Ft

Tapasztalatok

319 készleten

SKU: anti500
Kategória: ,

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


0
    0
    Kosár tartalma
    Vásárolj még 22.990 Ft értékben az ingyenes kiszállításhoz.
    A kosara üres.Vissza az üzletbe.