A Makói Piacon is csatlakozhatsz a Méhbarát Mozgalomhoz

Minden héten szerdán, pénteken és vasárnap a város nyüzsgő tere lesz a Makói Piac. A portékák nézegetése közben ne felejtsd el felkeresni a Szabóméz standját, ahol ajándék virágmagot kaphatsz a saját méhetetőd kialakításához.

Aki ismer, tudja, számomra nagyon fontosak az emberi kapcsolatok. Vidám, nyitott természetű vagyok, szeretek beszélgetni az emberekkel. Új barátságokat kialakítani, vagy csak néhány kedves szót váltani másokkal. A méhekről pedig órákon át tudok beszélni…

Ezért is szeretem annyira a piacon napokat, amikor a Szabóméz termékeivel kiköltözök a kis standomra. Nem számít a hideg vagy a forróság, minden kellemetlenséget elfelejtet velem egy jó beszélgetés.

Szerencsés vagyok, mert a munkám a szenvedélyem is, ráadásul egy olyan termékkel, ami segít egészségesebben élni, amivel jobbá tudom tenni mások életét. A méz pedig maga az egészség. 

2023 év elején megálmodtam a Méhbarát Mozgalmat, amivel a méhek életterét neveljük. Olyan virágokat ültetünk az otthonaink közelében –  a kertben, az erkélyen, az udvaron, a panelek között, bárhol –amelyeket nagyon szeretnek a méhecskék. Vagyis szívesen gyűjtenek belőle nektárt, amit a mézekhez hasznosítanak. 

Ha szeretnél többet megtudni a mozgalomról, itt csatlakozhatsz hozzá online: https://www.facebook.com/groups/mehbaratmozgalom

Személyesen pedig általában szerdán, pénteken és vasárnap megtalálsz a Makói Piacon. Szívesen mesélek neked a mozgalomról és adok ajándékba egy csomag repcemagot, amivel kialakíthatod az első méhetetődet.

Szabó Olivér, 4. generációs, makói méhész

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


0
    0
    Kosár tartalma
    Vásárolj még 22.990 Ft értékben az ingyenes kiszállításhoz.
    A kosara üres.Vissza az üzletbe.