Méhbarát Mozgalom

Most te is segíthetsz abban, hogy közösen, nagyobb életteret biztosítsunk a méheknek. Csatlakozz a közösségünkhöz!  

A mozgalom célja az, hogy méhlegelőket alakítsunk ki szerte az országban, és ezzel minél nagyobb életteret adjunk a kis barátainknak, ahhoz, hogy szorgosan gyűjtögetve porozzák be a virágokat, állítsák elő a mézet, és mindemellett a használt földterületet is tápanyagban gazdagabbá teszik. Ezzel a mozgalommal mindenki nyer.

Szabó Olivér 4. generációs, makói méhész vagyok. Régóta kísérletezem méhlegelőkkel, beporzó növényekkel. 2023 tavaszán hoztam létre a Méhbarát Mozgalmat. Idén létrehoztunk 10.000 négyzetméter méhlegelőt. 2024-ben ezt a mennyiséget szeretnénk megduplázni. Biztosan hallotta már, hogy manapság a méhek és más beporzó fajok folyamatosan pusztulnak. Ennek legfőbb oka a minket körülvevő globalizáció.

Méhészként fontosnak tartom beporzó barátaink jövőjét. Ahogy Albert Einstein is mondta: Ha a méhek kipusztulnak, 4 évre rá az emberek is követik őket.

Minden egyes Szabóméz termék vásárlásakor 100 forint kerül a Méhbarát Mozgalom közös kasszájába, amiből újabb területeken tudunk kialakítani méhlegelőket és magokat vásárolni, amit bárki elültethet otthon.

Ha csatlakozol a mozgalomhoz, ajándékba kapsz egy csomag méhbarát repcemagot, amit te ültethetsz el.1 méhbarát csomag tartalma 50 beporzónak szolgál táplálékul. Neked csak 5 perc, 50 méhnek viszont az élete múlhat rajta.

Hogyan csatlakozhatsz?

 1. Töltsd ki mindössze 30 másodperc alatt ezt az űrlapot.  
  https://docs.google.com/forms/d/1az6T9dQbm_KXUYiRYOaiyn4Bf1Me9QWcolT0925wntA/edit?usp=drive_web
 2. Csatlakozz Facebook- csoportunkhoz, ahol közösen tudjuk megbeszélni a teendőinket, sikereinket és tovább vinni ezt a kezdeményezést. Minden ötlet aranyat ér, ha a méhek megmentéséről van szó!
  https://www.facebook.com/groups/739849261367088
0
  0
  Kosár tartalma
  Vásárolj még 22.990 Ft értékben az ingyenes kiszállításhoz.
  A kosara üres.Vissza az üzletbe.