Antibomba Love 250 Gramm

9.990 Ft

Garantáltan biztonságos vásárlás!

Szabomez.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Leírás

Az Antibomba Love olyan hatóanyagokból készült, mely népi megfigyelések alapján potencia növelésére alkalmasak lehetnek.

Antibomba Love az édesebb éjszakákért.

Tartalma: virágméz, étcsokoládé, csilipaprika, tökmag, virágpor, méhpempő.
A tökmag segíthet enyhíteni a jóindulatú prosztata hiperplázia (BPH) tüneteit, amely a prosztata mirigyének megnagyobbodását, vizelési problémákat jelent. Embereken végzett számos tanulmány azt bizonyítja, hogy a tökmag fogyasztása csökkenti a BPH-val kapcsolatos tüneteket, valamint javítja az életminőséget. További kutatások pedig arra utalnak, hogy a tökmag vagy az abból készült termékek alkalmazása segíthet a túlműködő húgyhólyag tüneteinek kezelésében. Jelentős magnéziumtartalma is van, a magnézium több mint 600 kémiai reakciónak felelős az emberi szervezetben. A megfelelő magnéziumszint fontos a vérnyomás, a szívműködés, a csontok és a vércukorszint szempontjából. Javíthatja a sperma minőségét. Az alacsony cinkszint kapcsolatba hozható az alacsony spermiumminőséggel és a férfiaknál a meddőség fokozott kockázatával. Mivel a tökmag a cink gazdag forrása, javíthatja a sperma minőségét.

Klinikai kísérletek során bebizonyították, hogy a Méhpempő jó hatással van a meddőség kezelésében, jelentősen növeli a teherbeesés esélyeit, így a potencia növelésében is könnyen szerepet játszhat. Növeli a progeszteron szintet a vérben, amely segíti a terhesség megtartását. A pempő növeli a luteinizáló hormonok szintjét a vérben, ez a hormon elősegíti az ovulációt. Ajánlott a fogyasztása azoknak a nőknek is, akiknek rendszertelen a menstruációs ciklusuk, vagy gyengén működik a petefészkük.A Méhpempő használata növeli a tesztoszteron szintet a vérben, amelynek fontos terapeutikus hatása van az endokrin alapon meddőséggel vagy impotenciával küzdő férfiaknál. A pempő ráveszi a szervezetet annak a hormonnak a termelésére, amelyből kevés van. Ha kell inzulint, ha kell ösztrogént, progeszteront, tesztoszteront, ha kell pajzsmirigy hormont, vagy éppen kortizolt. Segít helyreállítani a hormonális egyensúlyt.

További Felmerülő kérdésekkel keressenek bizalommal a 06/20-234-4920-as telefonszámon, vagy írjanak az oliver.szabo.92@gmail.com címre.

2020 óta több mint 1000 vásárló osztotta meg pozitív tapasztalatait termékeinkről.

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosara üres.Vissza az üzletbe.